Jordbær ‘Florentina’ 10,5 cm potte

15 kr.

Opdag den unikke og velsmagende Jordbær ‘Florentina’. Perfekt til din have med dens saftige bær og pragtfulde blomster. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203785682 Kategori:

Drømmer du om at dyrke dine egne saftige, søde jordbær i haven? Så er Jordbær ‘Florentina’ den perfekte sort for dig. Med denne 10,5 cm potte kan du få glæde af store, lækre bær i juni-juli – en ægte sommerdelikatesse. Jordbær ‘Florentina’ er kendt for sin høje ydeevne og velsmagende frugter, der kan nydes friske direkte fra planten eller gemmes ved nedfrysning for at blive nydt senere.

Denne jordbærsort trives bedst i solrige omgivelser med godt drænet jord og regelmæssig vanding. Med den rette pleje vil du blive belønnet med en rig høst af saftige bær, der vil glæde både dig og din familie. Jordbær ‘Florentina’ er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også en fryd for øjet med sine smukke, blomstrende planter, der vil pryde enhver have.

Med Jordbær ‘Florentina’ 10,5 cm potten kan du nemt komme i gang med at dyrke dine egne jordbær og opleve glæden ved at høste dine egne friske, økologiske bær. Så tag det første skridt mod en mere bæredygtig livsstil og nyd de søde frugter af dit arbejde med Jordbær ‘Florentina’ i din have. Gør din sommer endnu mere smagfuld og farverig med disse skønne jordbærplanter – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jordbær ‘Florentina’ 10,5 cm potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.