Jordbær ‘Korona’ 10,5 cm potte

15 kr.

Forkæl dine smagsløg med vores saftige og søde jordbær ‘Korona’. Perfekt til haven eller altanen. Bestil nu og nyd friske bær hele sommeren.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203785651 Kategori:

Tag med på en smagsfuld rejse gennem haven med vores fantastiske jordbær ‘Korona’. Disse skønne bær er sande smagsbomber, der modner midt i sæsonen og forkæler dine smagsløg med deres søde og saftige smag. Med store, mørkerøde bær er ‘Korona’ et festfyrværkeri af smag og friskhed.

Denne sort af jordbær vokser kraftigt og giver et imponerende udbytte, der vil glæde enhver haveentusiast. Med den rette plantetæthed på 30-40 cm mellem planterne i rækker og 50-60 cm mellem rækkerne, kan du dyrke og høste disse lækre bær med lethed. ‘Korona’ er en pålidelig sort, der vil belønne dig rigeligt for din indsats med store og generøse høstudbytter.

Forestil dig at gå ud i din egen have og plukke de lækreste jordbær, der straks vil fortrylle dine smagsløg med deres intense sødme og friske aroma. Med jordbær ‘Korona’ kan du skabe din egen lille frugthave derhjemme og nyde friskhøstede bær lige fra planten til bordet.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse af at smage jordbær så friske som muligt – med vores jordbær ‘Korona’ i en 10,5 cm potte kan du skabe din egen smagsfulde oase i haven. Lad dig forføre af smagen af sommer og skab uforglemmelige øjeblikke med disse pragtfulde jordbær. Køb dine egne ‘Korona’ planter i dag og gør din have til et sandt paradis af friske bær og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jordbær ‘Korona’ 10,5 cm potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.