Jordbær ‘Florence’ 10,5 cm potte

15 kr.

Forkæl din have med saftige og søde jordbær fra ‘Florence’. Perfekt til selvpluk og fyldt med smag. Plant nu og høst din egen sødme.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203785649 Kategori:

Forestil dig lyden af fuglesang og duften af friskplukkede jordbær, som fylder din have med glæde og liv. Med Jordbær ‘Florence’ 10,5 cm potten kan du nu bringe denne magiske oplevelse direkte hjem til dig selv. Disse smukke planter er ikke bare en fryd for øjet, de vil også forkæle dine smagsløg med store, saftige og mørkerøde bær, som smager sødt uden en eneste antydning af syrlighed.

Jordbær ‘Florence’ modner sent på sæsonen, hvilket betyder at du kan nyde rige høst af lækre bær, når sommeren lakker mod enden. Bærrene er fryseegnede, så du kan samle og gemme dem for at forlænge nydelsen af deres smag langt ind i efteråret. Disse planter vokser middelkraftigt og giver et stort udbytte af bær, så du kan se frem til mange skønne stunder med at plukke og nyde naturens søde gaver.

For at sikre den bedste vækst og udvikling, anbefales det at plante Jordbær ‘Florence’ med en afstand på 30-40 cm mellem planterne i rækker, og 50-60 cm mellem rækkerne. Dette vil give planterne den plads, de har brug for for at trives og gro i deres eget tempo. Samtidig vil det skabe en smuk og organiseret have, som du vil elske at vise frem til dine venner og familie.

Så tag det første skridt mod en magisk og smagfuld haveoplevelse med Jordbær ‘Florence’ 10,5 cm potten. Lad dig fortrylle af naturens egen skønhed og nydelsen af friske, søde jordbær, som vil bringe glæde og lykke til dit hjem. Giv dig selv den gave af friskhed og smag – bestil dine Jordbær ‘Florence’ planter i dag og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jordbær ‘Florence’ 10,5 cm potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.